Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Δελτίo τύπου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Νο 1 & 2 (01-02-2017)-Τραυματισμός δόκιμου ναυτικού στον Πειραιά
-Σύλληψη ημεδαπού στην Πάτρα
-Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα 
-Σύλληψη ημεδαπού στα Νέα Μουδανιά 
-Διακομιδή ασθενούςΕνημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR NAXOS” Ν.Π. 11014, το οποίο ελλιμενίζεται στον οικείο λιμένα για περιστατικό τραυματισμού, εντός του πλοίου, του 21χρονου ημεδαπού δόκιμου ναυτικού, μέλους πληρώματος, στο δεξί του πόδι.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ένας 57χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στο νότιο λιμένα Πατρών διότι κατελήφθη να μεταφέρει μία (01) παλέτα με χρώματα συνολικού βάρους πεντακοσίων δέκα εννέα (519κ.) κιλών, βαθμού επικινδυνότητας κλάσης 3, χωρίς να έχει προβεί στην ενημέρωση της οικείας Λιμενικής Αρχής και του υπεύθυνου φόρτωσης του Ε/Γ -Ο/Γ  πλοίου με το οποίο ταξίδεψε για την  επικινδυνότητα των ειδών που μετέφερε.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
*****
Ένας 31χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και πλαστή άδεια διαμονής με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****
Ένας  60χρονος, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Μουδανιών στον οικείο εμπορικό λιμένα, διότι αρνήθηκε να επιδείξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του και να συνεργαστεί με τις επιδείξεις των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ επιπροσθέτως αρνήθηκε επίμονα την προσαγωγή του στο Λιμενικό κατάστημα για εξακρίβωση στοιχείων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Λέρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 27χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.