Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Στο μικροσκόπιο των ΣΔΟΕ- ΑΑΔΕ μπαίνουν οι ΜΚΟ- Έρχονται φορολογικοί έλεγχοιΣτο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ και της Διεύθυνσης Ελέγχων της ΑΑΔΕ μπαίνουν οι ΜΚΟ και ιδίως εκείνες για τις οποίες έχουν εγκριθεί χρηματοδοτήσεις δράσεων από πόρους του κρατικού Προϋπολογισμού.


Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, εκ των προτεραιοτήτων του ΥΠΟΙΚ είναι η διεξαγωγή φορολογικών ελέγχων, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις και γι’ αυτόν τον σκοπό προωθείται κάθε αναγκαίο μέτρο, διοικητικό ή νομοθετικό, για την αποτροπή και αντιμετώπιση φαινομένων φοροδιαφυγής, όταν και αν αυτά εκδηλώνονται.

Η Διεύθυνση Ελέγχων της Ανεξάρτητη Αρχής Δημοσίων Εσόδων με έγγραφά της που απέστειλε προς όλα τα υπουργεία και τις Γραμματείες ζητεί να την ενημερώσουν με τα στοιχεία όλων των ελληνικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για τις οποίες έχουν εγκριθεί χρηματοδοτήσεις δράσεων ή προγραμμάτων τους την τελευταία δεκαετία από πόρους του κρατικού προϋπολογισμού, καθώς και από πόρους ή δωρεές οργανισμών ή και δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
http://www.enikonomia.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.