Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ: Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ενημερώνει για τις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΘΕΜΑ: «Υποβολή υποψηφιοτήτων»

H Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης σας ενημερώνει ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και για τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΕΠΛΣ αρχίζει την Δευτέρα 06-02-2017 και λήγει την Πέμπτη 09-02-2017 ( αποστολή αίτησης υποψηφιότητας θα πραγματοποιηθεί ως κάτωθι : 

α) στο email της ένωσης info@eplsak.gr ή 

β) αυτοπροσώπως στον Γ.Γραμματέα (τηλ: 6974074058)

γ) με την αποστολή φαξ στο (2810285323)

Προς διευκόλυνση σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα αίτηση υποψηφιότητας καθώς επίσης και αίτηση εγγραφής στην Ένωσή μας και παρακαλούμε όσοι δεν έχουν εγγραφεί να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν εφόσον το επιθυμούν, προκειμένου να συμμετάσχουν κατά την διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα αναφορικά με τις αιτήσεις υποψηφιότητας ή τις αιτήσεις εγγραφής στην Ένωση μας, οι ενδιαφερόμενοι πριν την αποστολή της αίτησης να επικοινωνούν τηλεφωνικά με Γ. Γραμματέα για την άμεση παραλαβή της.

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους για τα προαναφερόμενα ούτως ώστε απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα να διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες.Επίσης σας υπενθυμίζεται ότι η πρώτη Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. θα γίνει την 13-02-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στην αίθουσα Λιμενεργατών και σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. θα γίνει την 17-02-2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στην αίθουσα Λιμενεργατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.