Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Διευθύντρια Χουλιαράκη στους ένστολους: "Πάλι καλά που παίρνετε αυτά που παίρνετε..."!!!Το πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι θα μπορούσε να είχε ερμηνευτική εφαρμογή στην προχθεσινή αιφνιδιαστική κατάληψη του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη από τους επικεφαλής των συνδικάτων των σωματείων ασφαλείας.


Η διευθύντρια του γραφείου του, με εμφανώς προκλητικό ύφος, φέρεται να είπε στους συνδικαλιστές ότι 'πάλι καλά που παίρνετε αυτό που παίρνετε", εννοώντας το 50% της μισθολογικής αποκατάστασης μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr παρότρυνε τους κορυφαίους εκπροσώπους του ένσυολου συνδικαλισμού να μην ξεχνούν πως η παρούσα κυβέρνηση διατήρησε την μισθολογική κατάσταση ως έχει ενώ θα μπορούσε να κόψει την παροχή με δεδομένο όπως είπε ότι η κατά το ήμιση αποκατάσταση έγινε με υπουργική απόφαση, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση των συνδικαλιστών, πως έγινε με νόμο, κάτι που προφανώς αγνοούσε.

Για τα 600.000.000 ευρώ που υπολογίζεται το κόστος της πλήρους μισθολογικής αποκατάστασης είπε πως "προτιμήσαμε να τα δώσουμε σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στη μορφή του κοινωνικού επιδόματος", για ν' υπάρξει η ανταπάντηση ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προβλέψει κοινωνικό μέρισμα και για τους χαμηλόμισθους ένστολους, χωρίς να υπάρξει καμία ανταπάντηση.

Η κυνική γραμματέας είπε στους συνδικαλιστές πως ο υπουργός θα τους δεχτεί για ενημέρωση όταν υπάρξει πρόοδος στην κατάρτιση του νέου μισθολογίου.
.bloko.gr

3 σχόλια:

  1. Συνδικαλες ,η απαντηση σας επρεπε να ειναι :Λεγε τωρα οτι θελεις,την επομενη των εκλογων που θα εισαι ενα τιποτα θα σε δουμε πως θα σταθεις στη κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά λέει που δεν σας κόψαμε κιόλας. Δηλαδή η αύξηση εισφορών (αλληλεγγύης, ιατροφ/κής κ.λπ.) στον μισθό δεν είναι μείωση κυρία μου; Τι είναι; Από που μας τα κόβουν; Η κοροϊδία σύννεφο έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περισσοτεροι απο σας ουτε πτυχία ουτε μεταπτυχιακα έχετε ουτε καν καλη γνώση 1 ξένης γλώσσας. Δε το συζηταω για το ενδιαφέρον σας για τη δια βίου μάθηση. Στο δημόσιο τους πετσοκοψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.