Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Υπονοούμενο σοκ της διευθύντριας Χουλιαράκη για το μισθολόγιο των ένστολων - Ακόμη πιο κάτω οι χαμηλόβαθμοιΜ' ένα υπονοούμενο που σοκάρει εάν επαληθευτεί, αποχαιρέτισε τους επικεφαλής του ένστολου συνδικαλισμού την περασμένη τετάρτη η διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.


Αρχικά άφησε αιχμές για τις πολιτικές ηγεσίες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας ότι δεν βρήκαν τα απαιτούμενα ισοδύναμα, αναφερόμενη προφανώς στον πληθωρικά βερμπαλιστή κ. Καμμένο, αγνοώντας ότι ειδικά για τα σώματα ασφαλείας, ο προϋπολογισμός αντιστοιχεί σε ποσοστό 89% με 90% σε μισθοδοσίες.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τους είπε ότι το υπουργείο επεγεργάζεται τρία με τέσσερα μοντέλα με πιο επικρατέστερο ένα που το χαρακτήρισε ως "μισθολογικό εξορθολογισμό". Φέρεται να είπε ότι προβλέπει συμπίεση των μισθών των χαμηλόβαθμων και κλιμακωτή αναλόγως βαθμού αύξηση εκείνων των αξιωματικών, συμπληρώντας πως μέρος των απωλειών των χαμηλόβαθμων, προβλέπεται να καλυφθεί από την προσωπική διαφορά.

Εάν σε περίπτωση ισχύσει κάτι τέτοιο, η πρόβλεψη είναι πως θα ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών αλλά και εσωτερικές διαμάχες μεταξύ των υπηρετούντων σε σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις.
bloko.gr

2 σχόλια:

  1. Τι σας κανει εντύπωση? Το ίδιο δεν έλεγε & ο Κυριάκος τη διετία 2013-2014 για το δημόσιο? Τα << παίρνω απ τους ΔΕ & τα δίνω στους ΠΕ >> . τώρα μαθατε εσείς την << εσωτερική διαμάχη?...>>& τι πέρασαν οι ΔΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Syriza:Διαιρει και βασιλευε!
    ή αλλιως το τέλος της αριστερας στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.