Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Την Παρασκευή σε δημόσια διαβούλευση το Ν/Σ του Ναυτιλίας που αφορά και το Λιμενικό - Διάταξη για συμμετοχή εκπροσώπου των Λιμενικών στα Πειθαρχικά ΣυμβούλιαΟπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν την Παρασκευή 10/2 θα δημοσιευθεί για δημόσια  διαβούλευση το σχέδιο νόμου  το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις για το προσωπικό του 
Λιμενικού Σώματος.
Μετά από...μήνες διαβούλευσης με τους συνδικαλιστές του Λ.Σ και την...αλλαγή που μεσολάβησε στην ηγεσία του Ναυτιλίας με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να παίρνει τη θέση του Θεόδωρου Δρίτσα το ν/σ μπήκε στην τελική ευθεία παρά και τις τριβές που προκάλεσε μεταξύ των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του Σώματος.
Η ΠΟΕΠΛΣ, πάντως, ανακοίνωσε μία θετική για το προσωπικό διάταξη η οποία θα συμπεριληφθεί:
Η Ομοσπονδία μας, με πρόταση που υπέβαλε στον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, ζήτησε στο επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ να συμπεριληφθεί διάταξη που τροποποιεί τη σύνθεση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, με την προσθήκη ενός εκπροσώπου των εργαζομένων.
Με τη συμμετοχή μας στα Πειθαρχικά Συμβούλια πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά θα συνεισφέρουμε στο έργο των συμβουλίων μεταφέροντας την πραγματικότητα των υπηρεσιακών συνθηκών, τις παραμέτρους των δυσλειτουργιών που υφιστάμεθα κατά την άσκηση των καθηκόντων μας και θα συμβάλλουμε στην απόδοση ουσιαστικής δικαιοσύνης εντός της καλώς νοούμενης συνδικαλιστικής μας υποχρέωσης.
Ο κ. Υπουργός αντιμετώπισε θετικά το αίτημά μας και αναμένουμε την ενσωμάτωση του αιτήματός μας στο σχέδιο νόμου.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος               ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης

neaplefsi.gr

10 σχόλια:

 1. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ...ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΠΟΕΠΛΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ???? ΜΑΥΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οχι μονο μαυρο,αλλα και μαυρο μπλουζακι στις καλπες

   Διαγραφή
 2. χαχαχαχα, σωθήκαμε, είδαμε που είναι και στο συμβούλιο μεταθέσεων τι κάνανε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σα δεν ντρέπεστε τι διαβούλευση και πράσινα άλογα, πόσες φορές πρέπει να έρθει σε διαβούλευση, έπρεπε να έχει ψηφισθεί χτες. Ο Υπουργός μας δουλεύει ψιλό γαζί, και ή ΠΟΕΠΛΣ χτενίζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. που είναι η δημόσια διαβούλευση που διατυμπανίζεται στην ανακοίνωση σας ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΜΌΝΟ ΤΑ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΆΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τέτοιο από υπουργούς δεν έχω ξαναδεί. Πολύ διαβούλευση ρε παιδί μου έχει πέσει..............δύο χρόνια τώρα θα θα θα καμία απολύτως νομοθετήση για το προσωπικό του ΛΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ..ΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΡΟ ΣΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΑ?ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ?ΚΡΙΜΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΖΑΣΤΙΦΑΙ ΛΟΓΩ ΟΚΤΑΩΡΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως είσαι κακεντρεχής;
   Που σας βρήκανε κάτι τέτοιους Επιθεωρητες για το ΛΣ;
   Δεν ντρέπεσαι λίγο;

   Διαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.