Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ " κ. Κυράνη και κ. Τσιάνο η συνδικαλιστικής σας ανεπάρκεια δεν κρύβεται "" κ. Κυράνη και κ. Τσιάνο η  συνδικαλιστικής σας ανεπάρκεια  δεν κρύβεται "

Με αφορμή τις θριαμβολογίες του προέδρου της  ΠΟΕΠΛΣ για το σχέδιο νόμου και γενικά για τους χειρισμούς  στα βραδύκαυστα θέματα που ταλανίζουν το κλάδο μας να σας επισημάνουμε ότι στο τέλος ξυρίζουν το  <<γαμπρό >> .

Είναι πρόδηλη η αγωνία του κυρίου Κυράνη και Τσιάνου να εμφανίσουν προτάσεις για το νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ κατόπιν της παρωδίας τους στο Γενικό Συμβούλιο όπου δεν είχαν και δεν κατέθεσαν ούτε μια πρόταση για τίποτα!

Εμφανίζονται ως διεκδικητές κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών θέσεων όπως αυτές τις οκταετίας στο τόπο επιλογής, τη μη μετάθεση σε όσους έχουν άνω των 28 ετών υπηρεσίας και τούς έχοντες στην 2α και 3η Λυκείου οι οποίες ισχύουν από το ΠΔ 33/09.
 Εμφανίζονται ώς διεκδικητές νέου μισθολογίου χωρίς καμία πρόταση σοβαρή, χωρίς καμία αφετηρία και με θεμελιώδη βλακώδη θέση το συμψηφισμό του παγώματος των μισθολογικών προαγωγών μέσω του νέου μισθολογίου. 
Εμφανίζονται ώς διεκδικητές, χωρίς να ξέρουν πώς να το κάνουν, βαθμολογικής προαγωγής του χρόνου στρατιωτικής θητείας εκφράζοντας μάλιστα αμφιβολία εκ μέρους του υπουργού όταν ο κύριος Κυράνης και Τσιάνος πριν μία εβδομάδα με ανακοίνωση τους την είχαν δεδομένη .
Εμφανίζονται ώς διεκδικητές του αποστρατευτικού βαθμού για τούς Λ/Φ χωρίς να επισημάνουν ότι αφορά μόνο όσους είναι στο παλιό ασφαλιστικό καθώς για τους υπόλοιπους ισχύει ήδη με το ΠΔ 81/12. 
Εμφανίζονται ώς διεκδικητές των δικαιωμάτων  των συναδέλφων οταν δεν έχουν κάνει ουτε μια ενέργεια για την διασφάλιση των συναδέλφων που υπέβαλαν αίτημα εως 31-12-2016 για την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας ώστε να επωφεληθούν των μειωμένων κρατήσεων που ίσχυαν τα προηγούμενα έτη . Το γενικό λογιστήριο δεν αποδέχεται ως ημερομηνία υποβολής; την πρωτοκόλληση των αιτήσεων απο τις υπηρεσίες του ΛΣ αλλά την πρωτοκόλληση τους από το ΓΛΚ που σίγουρα θα είναι μετά την 01-01-2017 . Αδιευκρίνιστο  παραμένει και πως θα αναγνωριστεί αλλά και το ποσό και για τους συναδέλφους που υπηρετούν στα ΚΕΑ -ΜΥΑ -ΥΕΜ  . 

Για θέματα όπως αυτά του ωραρίου εργασίας, της υπαγωγής της υπηρεσίας Εσωτερικών υποθέσεων στην ΕΛΑΣ, του ΠΔ μεταθέσεων, ΠΔ οδοιπορικών, πειθαρχικό δίκαιο, άδειες οπλοφορίας, κανονισμό ΚΈΑ, "Όλα στον αυτόματο διότι δεν υπάρχει πρόταση". 

Ακόμα και το θέμα τον λιμενικών τμημάτων και του επιδόματος παραμεθορίου το φόρτωσαν στις ενώσεις για να τους χρεώσουν πιθανή αποτυχία.
 Δυστυχώς η Ομοσπονδία πλέει χωρίς καπετάνιο, συνεπώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν μας ότι δεν γνωρίζαμε. 
Ιδιαίτερα όλοι οι Πρόεδροι και Γραμματείς που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες στο Γενικό Συμβούλιο όταν ο πρόεδρος ανέφερε απροκάλυπτα ότι δεν έχει προτάσεις.

ΝΑΞΟΣ  02-02-2017
ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ 
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ 

6 σχόλια:

 1. Καλέ μου άνθρωπε τόσα χρόνια δεν είδα προκοπή από κανένα σας...Όλοι την καρέκλα κοιτάτε και να περνάτε καλά...Τι περισσότερα θα προσφέρει ς ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΠΟΕΠΛΣ ειχε καπετανιο και είχατε φαγωθεί να τον ρίξετε, τώρα δεν σας αρέσουν ούτε αυτοί που ανέλαβαν!!!! Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε γιατί και μας κουράσατε και φέρετε μεγάλη ευθύνη για τον κατήφορο της ΠΟΕΠΛΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάντα ευθύς και στοχευμένος , σωστά τοποθετημένος σε κάθε περίσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φραπεδόμαγκα του καναπέ και επαναστάτη του πληκτρολογίου όλα κερδίζονται με αγώνα και όχι με τσάμπα κριτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και εσυ με αυτους ησουν και πηδηξες απο το καραβι,να τα λεμε αυτα!Να λεμε επισης οτι ο συνδικαλισμος χρειαζετε νεα ατομα ,αμεμπτα,αλληλεγγυα,αμεροληπτα και με ορεξη για δουλεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπερτσια αντε γειά τώρα που η πίτα μοιράζεται το παίζεις συναδελφος που ήσουν αγαπητέ το 2015 με τον ξεριζωμό που μας έκανες εσύ και η τότε παρέα σου ψευτοαγωνιστη του λιμενικού

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.