Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΗΤΗ: Η μήνυση, η συγγένεια και το αυτοκίνητο στο βυθό του λιμανιού!Οικογενειακή υπόθεση, θέλουν οι πληροφορίες από την προανάκριση των Αρχών, να είναι ο εντοπισμός του ΙΧ στα νερά του λιμανιού του Κόκκινου Πύργου το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως φάνηκε και από την αρχή, το όχημα ήταν στον βυθό του λιμανιού για μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνά τον ενάμιση χρόνο. Το γεγονός μαρτυρά η κατάσταση στην οποία ήταν το αυτοκίνητο όταν ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. 


Κλεμμένο από το 2015

Κι ενώ όλοι έψαχναν να βρουν σε ποιον ανήκει το ΙΧ, ένα στοιχείο που γρήγορα έφτασε στα χέρια των Αρχών ήταν η διαπίστωση ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια από τον Αγιο Νικόλαο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η δήλωση της κλοπής είχε γίνει τον Μάρτιο του 2015.

Όπως λέει καλά ενημερωμένη πηγή στο ekriti, καταλάβαμε από την αρχή ότι ίσως και να ήταν κλεμμένο κι αυτό γιατί αυτός που το έριξε στο λιμάνι, φρόντισε να το ρίξει σε τέτοιο σημείο ετσι ώστε να μην εμποδίζει τη λειτουργία του λιμανιού αλλά και τη διέλευση των σκαφών.

Το στοιχείο όμως που έκανε εντύπωση στις Αρχές και το οποίο διερευνάται με προσοχή, είναι το ότι ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου αυτοκινήτου, είχε υποβάλλει μήνυση για την κλοπή σε στενό συγγενικό του πρόσωπο! Λένε δηλαδή οι πληροφορίες, ότι ψάξε - ψάξε οι Αρχές εντόπισαν τη μηνυτήρια αναφορά από τον ιδιοκτήτη που είχε γίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου και η οποία είχε υποβληθεί σε βάρος στενού του συγγενικού προσώπου. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

(φωτογραφία αρχείου)

- See more at: http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.