Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ηράκλειο: Μυστήριο με αυτοκίνητο που βρέθηκε στη θάλασσα - Ποιος ήθελε να το ξεφορτωθεί;


Το ΙΧ το οποίο αναμένεται να ανασυρθεί εντός της ημέρας ή και αύριο, εκτιμάται ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό το μαρτυρούν τα ίχνη ομβρίων που βρέθηκαν πάνω του


Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα νερά του λιμανιού στον Κόκκινο Πύργο, νότια του Ηρακλείου, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται επί ποδός. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται να ανασυρθεί εντός της ημέρας ή και αύριο, εκτιμάται ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό το μαρτυρούν τα ίχνη ομβρίων που βρέθηκαν πάνω του. 

Από τον Λιμενικό Σταθμό του Κόκκινου Πύργου, εκτιμούν ότι εκείνος που το έριξε στο λιμάνι, ίσως και να ήθελε να το ξεφορτωθεί καθώς το όχημα βρέθηκε περίπου 10 μέτρα μετά τον λιμενοβραχίονα, σημείο δηλαδή με πολύ βάθος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες ενώ από την αυτοψία που έγινε, δεν εντοπίστηκαν ούτε σημάδια που να παραπέμπουν σε ανθρώπινη ύπαρξη.

Πάντως, το Λιμενικό από την πλευρά του εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το περίεργο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.