Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Αφγανός έκοψε τα αυτιά της 23χρονης συζύγου τουΤο θύμα ηλικίας 23 ετών, η Ζαρίνα, δέχτηκε επίθεση τη νύχτα της Τρίτης στην επαρχία Μπαλχ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μιλώντας στο BBC, δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι οδήγησε τον σύζυγό της σε αυτή την φρικιαστική πράξη ενδοοικογενειακής βίας, δηλώνοντας: «δεν διέπραξα κάποια αμαρτία».


Ο δράστης της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ εκείνη κοιμόταν και αμέσως μετά εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν όταν η Ζαρίνα ήταν 13 ετών και όπως η ίδια ομολογεί, οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, ενώ ο σύζυγός της δεν της επέτρεπε να δει τους γονείς της.

Η ίδια δεν ήθελε πια να είναι παντρεμένη μαζί του και πλέον απαιτεί τη σύλληψη και τη δίωξη του συζύγου της.


Το θύμα ηλικίας 23 ετών, η Ζαρίνα, δέχτηκε επίθεση τη νύχτα της Τρίτης στην επαρχία Μπαλχ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μιλώντας στο BBC, δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι οδήγησε τον σύζυγό της σε αυτή την φρικιαστική πράξη ενδοοικογενειακής βίας, δηλώνοντας: «δεν διέπραξα κάποια αμαρτία». Ο δράστης της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ εκείνη κοιμόταν και αμέσως μετά εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα. Οι δύο τους παντρεύτηκαν όταν η Ζαρίνα ήταν 13 ετών και όπως η ίδια ομολογεί, οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, ενώ ο σύζυγός της δεν της επέτρεπε να δει τους γονείς της. Η ίδια δεν ήθελε πια να είναι παντρεμένη μαζί του και πλέον απαιτεί τη σύλληψη και τη δίωξη του συζύγου της.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.