Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2017

ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2017



Α - ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017
 
 
 





Β - ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΠΛΣ ΛΣ ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2017




Γ - ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΘ ΛΣ ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2017

Δ - ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ KEA ΛΣ ΕΛΑΚΤ ΕΤΟΥΣ 2017

Ε - ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017


4 σχόλια:

 1. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΙΤΕΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ Λ/Φ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 40-60 ΚΕΝΑ Λ/Φ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΑΓΝΩΣΤΕΣ" ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σωστά τα παραπάνω. Ανεβάστε και τον πίνακα με τά μόρια, όπου εκεί φένοντε όλα για τον καθένα. Όπως 10-15-17 χρόνια αμετάθετοι..κτλ...το ΠΔ μια χαρά είναι αρκεί να εφαρμόζεται για ΌΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι συνδικαλιστές αμετάθετο, οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ συνδικαλιστές επίσης (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ), οι φίλοι των συνδικαλιστών αμετάθετοι, οι φίλοι των φίλων των συνδικαλιστών επίσης αμετάθετοι, τρίτεκνοι αμετάθετοι, πολύτεκνοι αμετάθετοι, συνυπηρετήσεις με αστυνομικούς- πυροσβέστες αμετάθετοι, μονογονοϊκές οικογένειες αμετάθετοι, Λοιπά βύσματα (Υπουργών-Παπάδων-τοπικής αυτοδιοίκησης) αμετάθετοι. Όσοι υπηρετούν στον Πειραιά-Υπουργείο αμετάθετοι, Οι ντόπιοι όλων των νησιών επίσης αμετάθετοι. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ 50-100 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χαχαχαχα!!!! Από τα καλύτερα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί... αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.