Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2015 Τα ερωτήματα που τίθενται προς τους κρατούντες είναι: ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ "ΛΥΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ; Διαβάστε μια από τις αποφάσεις που εστάλη στα Λιμενικά ΝέαΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2015 Τα ερωτήματα που τίθενται προς τους κρατούντες είναι: ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ "ΛΥΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ; Διαβάστε μια από τις αποφάσεις που εστάλη στα Λιμενικά Νέα

6 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ 1000-200Ο ΜΟΡΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 3-4-5 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ 5000-10000 ΜΟΡΙΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν υπήρχε σωματείο θα έπρεπε να πάνε στον εισαγγελέα που δεν εκτελούν δικαστικές αποφάσεις, αλλά τι λέμε τώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας μην λησμονούμε το ζημιογόνο αποτέλεσμα για όσους μετατέθηκαν και άρα την κρατική ευθύνη εφόσον η παράνομη πράξη εφαρμόσθηκε καθώς και την πειθαρχική ευθύνη που φέρουν οι κύριοι που υπέγραψαν τις παράνομες μεταθέσεις.
  Στην περίπτωση αυτή η παράνομη πράξη συνδέεται αιτιωδώς με την συνολική ζημία του διοικουμένου (διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη), ο οποίος θα δικαιούται εξ αυτού του λόγου πλήρους αποζημίωσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατάπτυστη ή ΠΟΕΠΛΣ, Και οι δύο Υπουργοί του Σύριζα που δεν έφεραν το πολυνομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή, και ούτε βέβαια σκοπεύουν να το φέρουν. Ντροπή για τις ανέξοδες υποσχέσεις του Δρίτσα και από τη βλέπω και ο Κουρουπλής στον ίδιο δρόμο βαδίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 1) κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ η ΠΟΕΠΛΣ σας εμπαίζει δεν το έχετε καταλάβει ακόμα; Κρίμα που σας είχα και για έξυπνο άνθρωπο.

  2) Λοιπόν άκου κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ πως έχουν τα πράγματα.
  Η ΠΟΕΠΛΣ δεν θέλει να περάσει το 24μηνο στις μεταθέσεις του 2015 γιατί ξέρουν πολύ καλά πως αν επιστρέψουμε εμείς πίσω και προλάβουμε τις επόμενες εκλογές των ΕΠΛΣ στην οποία ανήκουμε θα τους "ρίξουμε" μαυρο και τα αμετάθετα συνδικαλιστικό παιδάκια θα χάσουν τις εκλογές, την καρέκλα και τον ύπνο τους μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται.

  3)Και σας ρωτάω κύριε ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ εσείς το πολιτικό κόστος δεν το σκέφτεστε;
  Έγιναν περι τις 300 παράνομες μεταθέσεις που σημαίνει ότι αν δεν ικανοποιηθούν οι συνάδελφοι αυτοί με το ελάχιστο να επιστρέψουν στον τόπο συμφερόντων τους θα σας μαυρίσουν στις εθνικές εκλογές που έρχονται σύντομα.

  4) Και έχουμε και λέμε 300 άτομα μετακινήθηκαν παράνομα επί 20 ψήφους κατ΄ελάχιστο που μπορούν και επηρεάζουν, άρα έχουμε το λιγότερο 6000 ψήφους χαμένους για το κόμμα σας.

  5) ΡΩΤΗΣΤΕ και τον κ ΤΣΙΠΡΑ αν συμφωνεί να χαθούν οι 6000 αυτοί πολύτιμοι ψήφοι.

  6) Και στο κάτω κάτω το υποσχεθήκατε και εσείς και ο προκάτοχος σας και οι άνδρες ως γνωστών τηρούν τις υποσχέσεις τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.