Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Δελτία τύπου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Νο 1 & 2 (31-01-2017)


- Τραυματισμός μέλους πληρώματος Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στο Πέραμα 
– Ασθένεια επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Ηράκλειο 
– Διακομιδή ασθενούς
- Επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου πρόσφυγα και διάσωσης προσφύγων στη Σάμο
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΕΡΕΝΙΤΥ'' Ν.Π. 12217 το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στη ναυπηγοεπισκευαστική βάση Περάματος, για περιστατικό τραυματισμού 34χρονου μέλους πληρώματος.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ναυτικός τραυματίστηκε στον αριστερό του ώμο ύστερα από πτώση του στο κατάστρωμα, ενώ μεταφέρθηκε με μέριμνα του Πλοιάρχου στο ''ΘΡΙΑΣΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, από όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' Ν.Χ. 25 το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Ηρακλείου την 21:00 προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για λιμένα Πειραιά, ότι 35χρονος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και επιστρέφει στο λιμένα Ηρακλείου.
Ο ανωτέρω 35χρονος, αφού το πλοίο κατέπλευσε, παρελήφθη από αθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ το  ''ΚΡΗΤΗ ΙΙ'' απέπλευσε την 22:05.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Πυθαγορείου Σάμου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ'' Ν. Πάτμου 32, 76χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.