Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

TI ΣYMBAINEI ΣΤΟ Κ.Λ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ....EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 

Στον blog σας πρέπει εκτός από καταγγελίες, σχόλια και επισημάνσεις θα πρέπει να γνωστοποιούνται και θετικά για το ΛΣ και τα στελέχη του. 

Εγώ θα επισημάνω τη δραστηριότητα του νέου Λιμενάρχη τους τελευταίους πέντε μήνες στη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας. Του Τρύφωνα Κοροντζή Πλοιάρχου ο οποίος μετατέθηκε από το λιμεναρχείο της Πάτρας. Εκτός από τη μόρφωση του και τις γνώσεις του που εκτιμώ ότι είναι γνωστά θα πω ότι έλυσε θέματα του Λιμεναρχείου τα οποία ήταν χρόνια. 

Το ταχύπλοο της υπηρεσίας κατέστη επιχειρησιακό με πρωτοβουλία του, για το απορρυπαντικό απορροφήθηκαν όλα τα κονδύλια από το γαλάζιο ταμείο και ζητήθηκαν νέα. Έθεσε σε λειτουργία περιπολικό που ήταν σε αχρησία λόγω γνωστού τροχαίου. Έλαβε χρήματα από τον οργανισμό λιμένα και όλα τα χερσαία μέσα είναι επιχειρησιακά. Στη χερσαία ζώνη καθορίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ποτέ δεν υπήρχαν, εφοδιάστηκε με τροχαίο εξοπλισμό από τον οργανισμό λιμένα ραντάρ, γιλέκα, συγκρότησε μετά από χρόνια την αρχή ασφάλειας του λιμένα για να δουλέψει τον ISPS ενώ μετά από χρόνια ένας ειδικός κανονισμός λιμένα επεξεργάζεται πάλι σε σχέση με τα παροπλισμένα. Αριθμός διαταγών για την εσωτερική οργάνωση του λιμεναρχείου και των τμημάτων για όλα τα θέματα εκδόθηκε ενώ τροποποίησε – απλούστεσε και το δικαίωμα υπογραφής για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για την αμεσότητα των ενεργειών του Λιμεναρχείου. Ρυθμίστηκε το θέμα με τα ρυμουλκικά το οποίο από την έκδοση του ΓΚΛ ήταν στον αέρα.  

Να σας πληροφορήσω μόνο ότι εσωτερικά και στα τμήματα όλη η αλληλογραφία που αφορά και το προσωπικό διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο. Δουλεύετε και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ πλέον.  

Εφοδίασε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και γραφειακό εξοπλισμό το λιμεναρχείο ενώ επισκεύασε-συντήρησε πολλά τμήματα του λιμεναρχείου. Το τμήμα Μεγάρων θα μετεγκατασταθεί σε μέρος δίπλα στο λιμάνι. Έβγαλε περίπολα – κλιμάκια στην περιοχή δικαιοδοσίας μετά από χρόνια και μας δίνουν συγχαρητήρια οι πολίτες, ενώ το λιμεναρχείο παρίσταται σε όλες τις εκδηλώσεις.  

Ακούγεται ότι θα μετατεθεί. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα ήθελα όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι να μην μετακινηθεί. Μακάρι να κάτσει και άλλο. Ντόμπρος, ειλικρινής και καλύπτει το προσωπικό του ενώ πάντα θα δώσει λύσεις.  

Να λέμε και τα καλά όχι μόνο την κακομοιριά μας.


limenika-nea.blogspot.gr

4 σχόλια:

 1. Ο Τρύφωνας Κοροντζής είναι από τους σπανιότερους αξιωματικούς που έχει δει ποτέ το ΛΣ . Του αξίζουν τα μέγιστα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια,υπάρχει αξιοκρατία στο ΛΣ ?θα δούμε το Μάρτιο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά για αύριο που είναι η ονομαστική εορτή του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για αυτούς που δεν κάνανε τιποτα για όλα αυτά, θα ανοίξει καμία μυτουλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.