Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Nεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα
Μία σοβαρή υπόθεση, με διπλωματικές προεκτάσεις, καλούνται να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διπλωμάτης δεν είχε δώσει το παρών στο γραφείο του, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του και υπάλληλοι της πρεσβείας να ανησυχήσουν και να μεταβούν στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της πρεσβείας στον αριθμό 7 της Ηρώδου Αττικού, της πιο ακριβής οδού της Αθήνας, εκεί όπου βρίσκονται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου.


Οι συνεργάτες του ειδοποίησαν την αστυνομία και εισήλθαν στο διαμέρισμα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρήκαν τον 55χρονο πρόξενο νεκρό. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του διπλωμάτη οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 


Διαμερίσματα επί της Ηρώδου Αττικού χρησιμοποιούνται από Ρώσους διπλωμάτες
Διαμερίσματα επί της Ηρώδου Αττικού χρησιμοποιούνται από Ρώσους διπλωμάτεςΑναμένεται η εξέταση από ιατροδικαστή για να χυθεί φως στα αίτια αυτής της μυστηριώδους υπόθεσης, λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.