Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Γιατί οι στρατιωτικοί εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο;Όταν για τα απλά και λογικά αιτήματα των στρατιωτικών χρειάζεται να συζητάμε χρόνια, τι μπορούμε να αναμένουμε για τα σύνθετα; Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίφημη ιστορία με τα διαβατήρια που αναγκάζονται κάθε τόσο να εκδίδουν οι στρατιωτικοί,ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Κι όμως όσο κι αν ακούγεται παράδοξο οι στρατιωτικές ταυτότητες δεν θεωρούνται επίσημο έγγραφο με το οποίο οι στρατιωτικοί μπορούν να βγουν εκτός συνόρων!
Χρόνια τώρα η ΠΟΕΣ και οι Ενώσεις Στρατιωτικών θέτουν το ζήτημα σε διαφορετικές κυβερνήσεις και υπουργούς Εθνικής Άμυνας. Μέχρι στιγμής λύση δεν έχει δοθεί.
Αποτέλεσμα; Οι στρατιωτικοί να επιβαρύνται με τα έξοδα για την έκδοση ή ανανέωση του διαβατηρίου τους…
Μήπως να δοθεί ένα τέλος στο σήριαλ;
ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr

1 σχόλιο:

  1. ...απο ποιον να δωθει τελος !Οι αργυροχρυσοκλαρατοι αρχηγοι των ΕΔ-ΣΑ δε δινουν δεκαρα τσακιστη για κανενα!Τοσες και τοσες αδικιες εις βαρος των ενστολων και αυτοι σφυριζουν αδιαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.