Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Δικαίωση των αγώνων της ΕΠΛΣ Θράκης - Ξεχωριστή μετάθεση θ αποτελούν τα Λιμενικά Τμήματα


Ανάρτηση από το facebook

Μετά απο επαφές της Ενωσης μας με κυβερνητικά στελέχη,διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι το μείζον θέμα με τα Λιμενικά Τμήματα θα συμπεριληφθεί στο Σχέδιο Νόμου,καθώς επίσης και οι Υπηρεσίες που απέχουν 50 χιλιόμετρα απο την Κεντρική Υπηρεσία θα αποτελούν ξεχωριστή μετάθεση...οι αγώνες και οι επαφές με την πολιτική & στρατιωτική ηγεσία εφεραν επιτέλους αποτέλεσμα σε ένα θέμα που εξαρχής ήταν άδικο!!!

Σχόλιο από Λιμενικά Δρώμενα: Το μείζον θέμα των Λιμενικών Τμημάτων θέλουμε να θυμίσουμε στους απανταχού συναδέλφους ότι θα είχε λυθεί προ πολλού με το νέο ΠΔ μεταθέσεων που θα είχε βγεί σε ΦΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2016 . Σε αυτό είχαν συμβάλει η Ένωση Θράκης και το πρώην ΔΣ της Ένωσης Κ. Μακεδονίας . Αυτές οι 2 ενώσεις ήταν και οι μοναδικές που ασχολήθηκαν εντατικά  για το θέμα της ανεξαρτητοποίησης των Λιμενικών Τμημάτων. Το ΠΔ μεταθέσεων αφού έφαγε πολλές τρικλοποδιές από τους γνωστούς κύκλους τελικά δεν προχώρησε . Πλέον μόνο η Ένωση Θράκης ασχολείται με το θέμα των Λιμενικών Τμημάτων και σποραδικά η ΠΟΕΠΛΣ (για τα μάτια του κόσμου) .

2 σχόλια:

  1. Ο κόσμος έχει σιχαθεί τα σχέδια νόμου των υπουργών που δεν ψηφίζονται ποτέ και τις δηλώσεις - φαγωμάρα ανάξιων συνδικαλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαλιαρηδες ολοι σας με πρωτο κ καλυτερο εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.