Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΕΠΛΣ : ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΩ ΑΛΛΆ ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ!! !!Παρατηρώντας  τις τελευταίες ημέρες τις παλινωδίες της Ομοσπονδίας σε ζητήματα που αφορούν το προσωπικό του ΛΣ , αναγκάζομαι να παρέμβω προκειμένου να ενημερώσω τους συναδέλφους μέλη της ΠΟΕΠΛΣ για την πραγματική διάσταση και εξέλιξη των ζητημάτων που μας αφορούν .
. Η ανακοίνωση ότι η ομοσπονδία έχει ανεβάσει ρυθμούς είναι επιεικώς αστεία!!!!! 
Πέραν από δύο φωτογραφίες δεν έχουν να επιδείξουν απολύτως τίποτα και συγκεκριμένα: 

  
• Επίδομα παραμεθορίου : Σε κανένα διοικητικό συμβούλιο δεν έχει τεθεί θέμα  όχι μόνο για τη μη  καταβολή του αλλά ούτε και για τη μείωση του  κατά 50/% .

 • Ελεγκτήριο δαπανών :. Θυμίζω ότι αν και αυτό έχει κερδηθεί στα χαρτιά επί εποχής προ προηγούμενης διοίκησης της ομοσπονδίας δεν υπήρξε μέχρι την πρόσφατη αναφορά σε αυτό καμιά δράση της ομοσπονδίας  καθώς η  ηγετική ομάδα της δραστηριοποιείτε  στην Αθήνα με πληθώρα γιατρών και  φαρμακείων  οπότε  σφύριζαν  αδιάφορα εδώ και χρόνια για την αγωνία των Λιμενικών της Επαρχίας. 

• Ισοδύναμα μέτρα για το πάγωμα μισθολογικών προαγωγών : Λόγια ,Λόγια και ουσία Μηδέν αφού πέραν της διακλαδικής αντίδρασης με τα άλλα σώματα που απαιτεί το εν λόγω θέμα   η ομοσπονδία αυτής της ηγετικής ομάδας είναι και εδώ απών. 
• Συμμέτοχη εκπροσώπου ΠΟΕΠΛΣ στον ΕΦΚΑ : Αναμένουμε ενημέρωση και ενέργειες για την αποκατάσταση των συνάδελφων που εισήλθαν στο ΛΣ μετά το 2011.

• Νέο μισθολόγιο : ούτε μια πρόταση για αυτό σε κανένα Διοικητικό Συμβούλιο καθώς δεν έχει γίνει  καμία προσπάθεια , δεν έχει ζητηθεί καμία τεχνοκρατική συνδρομή για να παρουσιάσουμε μια δίκαιη ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με αυτό . 
• Αναμόρφωση κανονισμού των Κ.Ε.Α : εδώ και δύο χρόνια περιμένουμε οχι μόνο τη διαμόρφωση του κανονισμού των ΚΕΑ αλλά και μια ολοκληρωμένη πρόταση της ομοσπονδίας . !!!!! 

Τελικά αυτό που διαπιστώνουμε  από αυτή την ηγετική ομάδα της ομοσπονδίας είναι μόνο ενέργειες εντυπωσιασμού και η  αλλαγή κλειδαριάς των γραφείων η οποία έγινε και αυθαίρετα !  - γραφεία κλειστά τις περισσότερες ημέρες  – καμία πρόταση  (τουλάχιστον δημόσια) για το ΠΔ μεταθέσεων - ενα κυνήγι μαγισσών με χιλιάδες  ευρώ να δαπανιούνται για ορκωτούς λογιστές για το έτος του 2012  - ούτε ένα ευρώ για δαπάνες  μελετών σε κρίσιμα ζητήματα όπως το  μισθολόγιο – ούτε μια πρόταση για το  ωράριο εργασίας-ρεπό-αδειες του προσωπικού   -καμιά ουσιώδη παρέμβαση σχετικά με το ζήτημα της εξαγοράς της μάχιμης 5ετιας (φυσιολογική αντίδραση αν λάβουμε υπόψη οτι η ηγετική ομάδα της ΠΟΕΠΛΣ δεν έχει ούτε πέντε χρόνια σε λιμεναρχείο) .
 Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά είστε πολύ λίγοι για να μας εκπροσωπείται!! !!

ΝΑΞΟΣ 06-01-2017
ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ 
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Αθανάσιος
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ  

4 σχόλια:

 1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΄΄ΤΕΡΑΣΤΙΑ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΄΄ΣΤΗΝΟΥΝ΄΄ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ , ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΄΄ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ΄΄ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΄΄ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ΄΄ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ.

  ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΜΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. kiranis tsatsoulis ke tsianos eine gia gelia.autoi sinagonizonte metaji tous pios glifi kalitera

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Aν το δικαστηριο στις 19 Ιανουαριου καταδικασει για νοθεια και πλαστογραφια τους Τσατσουλη και Τσιανο θα πανε στη δουλεια μετα απο 17 χρονια που τεμπελιαζανε πανω στις πλατες του Δριβακου.Ε ρε γλεντια.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.