Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Οι πυροσβέστες διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή


Εσείς εκεί στην ΠΟΕΠΛΣ , με το καταστροφικό σχέδιο Νόμου να ΄΄τρέχει΄΄  , καθίστε αναπαυτικά στις καρέκλες σας πιείτε το καφεδάκι σας , διαβάστε να νέα ΄΄ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΣΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ΄΄ και όλα θα γίνουν μόνα τους.Μην ανησυχείτε καθόλου.... 

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων της Π.Υ. με τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Καπέλιο, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα ότι σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιωτικοποίηση των 12 Περιφερειακών Αεροδρομίων και συγκεκριμένα της Κοινοπραξίας «FRAPORT-SLENTEL” που έχει αναλάβει η πολιτεία – Π.Σ., θα υλοποιηθούν όπως αυτά έχουν σχεδιαστεί εντός των συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων (31-01-2017).

Συνεπώς οι διαδικασίες επάνδρωσης των περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν άμεσα με την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού Μεταθέσεων, όπου στην συνέχεια όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα τροποποιηθεί στο σύνολό του.

Επίσης ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει αξιοκρατική διαδικασία με συγκεκριμένα κριτήρια και θα γίνει προσπάθεια ήπιας προσαρμογής και μείωσης του χρόνου παραμονής των μετακινουμένων – μετατιθέμενων.

Η ομοσπονδία ζήτησε ενίσχυση σε προσωπικό και την επίσπευση των διαδικασιών μονιμοποίησης των Π.Π.Υ. υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι πυροσβέστες κατέστησαν σαφές στον κ. Αρχηγό την πλήρη αντίθεσή τους στην όλη διαδικασία και με δεδομένο πλέον ότι το πρόβλημα παραμένει υπαρκτό και είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο μόνος τρόπος είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εξαντλώντας κάθε μέσο, με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων στο Π.Σ.

Σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια Ομοσπονδία αναφέρει:

Σας καλούμε, λοιπόν, να δώσουμε βροντερό παρών στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και Ω/12:00΄ στην Αθήνα (Πλατεία Ευαγγελισμού – στάση Μετρό Ευαγγελισμός) και πορεία στη Βουλή των Ελλήνων, απευθυνόμενοι τόσο στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου όσο και στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ασκήσουμε περισσότερη πίεση, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

3 σχόλια:

  1. Μα το λιμενικό έχει λύσει αυτά τα προβλήματα. Έχει δημιουργήσει μία ομάδα την οποία μεταθέτει συνεχώς ακόμη και μέσα στα Χριστούγεννα διαλύοντας οικογένειες με παιδιά και αδιαφορώντας ακόμη και αν πεθαίνουν. Και οι υπόλοιποι εκτός ομάδος είναι μόνιμα ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαιτουμε άμεσα ο κ. Κουρουμπλής, αν θελει να λέγεται δίκαιος και προστάτης των αδυνάτων, να συμπεριλάβει στο περιβόητο Σ/Ν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι λιμενικοί και πρωτίστως οι συνδικαλιστές να υπηρετήσουν στην παραμεθόριο τουλάχιστον για μια πενταετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εσείς κλαίτε για τους τριτεκνους και με έχετε βρίσει από το μπλογκ λύστε τα προσωπικά σας και μετά ελάτε στο Α. Αιγαίο σας καλούμε εμείς που ξεριζώθηκαν οι οικογένειες μας το 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.