Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Συνδικαλιστική απραξία της διοίκησης της ΠΟΕΠΛΣ


Νέα συνδικαλιστική παρέμβαση (η προηγούμενη εδώ) του μέλους του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ Χρήστου μέσω facebook στην επιστολή του προέδρου της ΕΠΛΣ ΒΔ Ελλάδος ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου.

Να συμπληρώσω Αλέκο:

- Συνδικαλιστική απραξία στο ζήτημα της αναγνώρισης πλασματικών ετών τέκνων - στους ασφαλισμένους άλλων κλάδων πλην ένστολων, παρέχεται η δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικών ετών:
1 έτος για το πρώτο παιδί, 2 έτη για το δεύτερο και 2 έτη για το τρίτο (αφορά μόνο συνταξιοδότηση λόγω γήρατος και όχι συνταξιοδότηση λόγω αναπηρίας ή λόγω θανάτου).

- Συνδικαλιστική απραξία στο ζήτημα της χορήγησης επιδόματος εξομάλυνσης στους διαζευγμένους ή σε διάσταση ή άγαμους με τέκνα.
- Συνδικαλιστική απραξία προς τους συναδέλφους οι οποίοι κέρδισαν ασφαλιστικά μέτρα (δικαστήριο) για τις μεταθέσεις τους έτους 2015. Για ακόμη μια φορά η ΠΟΕΠΛΣ λειτούργησε ως εκπρόσωπος της ηγεσίας, δεχόμενοι την ένταξη τους σε συμβούλιο προσφυγών (2016) αντί να απαιτήσει την επιστροφή τους στις προηγούμενες Υπηρεσίες τους.
- Συνδικαλιστική απραξία στην αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας, η οποία υπενθυμίζω δεν αποτελεί πλασματικά έτη.
- Συνδικαλιστική απραξία στην υποστελέχωση των πλωτών και την λειτουργίας τους με μονά πληρώματα σε πλείστες περιπτώσεις.
- Συνδικαλιστική απραξία στο μείζον και χρόνιο πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
- Συνδικαλιστική απραξία στο θέμα του νέου ΠΔ μεταθέσεων. Πανηγυρίζουν για διατάξεις που ήδη υπάρχουν !!!
- Συνδικαλιστική απραξία στο θέμα των ειδικών μισθολογίων.
Στις φωτογραφίες είναι πρώτοι, στις δημόσιες σχέσεις αριστεύουν, επί της ουσίας όμως, μένουν μεταξεταστέοι !!!
συνεχίζεται......

2 σχόλια:

  1. και εσυ κυριε πασχαλακη εβαλες την φωτογραφια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μην ξεχνάτε ότι συμμετείχε στο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ που δέχτηκε τον Καλλικράτη αδιαμαρτύρητα και μετά φώναζε που πήραν κόσμο από τις Υπηρεσίες της Ένωσης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.