Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σύσταση Πολιτικού Γραφείου Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


ΘΕΜΑ: «Σύσταση Πολιτικού Γραφείου Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ». 

Έχοντας υπόψη:


5. Το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή προκαλείται οικονομική επιβάρυνση για το οικονομικό έτος 2016 ποσού 74.015 Ευρώ περίπου, σε βάρος των πιστώσεων των σχετικών ΚΑΕ κατηγορίας 0200 , του ειδικού φορέα 41/120 του τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Για τα επόμενα οικονομικά έτη θα προκαλείται επιβάρυνση ύψους 175.596 Ευρώ στους αντίστοιχους ΚΑΕ Κατηγορίας 0200 και επιβάρυνση ύψους 36.000 Ευρώ στους ΚΑΕ 0511,0512 του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , η οποία θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο των εγγεγραμμένων πιστώσεων προϋπολογισμού ΥΝΑΝΠ έτους 2017 και εντός των ανωτάτων ορίων δαπανών που προσδιορίζονται για τον φορέα μας στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής. 

Αποφασίζουμε 
1. Τη σύσταση, από 05-11-2016, Πολιτικού Γραφείου Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για να επικουρεί στο έργο του τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του οποίου η θέση συστάθηκε με την αριθμ.Υ2/22-9-2015 απόφαση Πρωθυπουργού. 

Για τη στελέχωση του ανωτέρω Γραφείου συνιστώνται: 
α) Τρεις (03) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων. 
β) Δύο (02) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών. 

2. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 
Γεώργιος Χουλιαράκης                           Παναγιώτης Κουρουμπλής 

1 σχόλιο:

  1. ...το ρουσφετι μετακλητων,ειδικων συμβουλων..και λοιπων κομματικων ομογαλακτων συνεχίζεται!
    Περιμενε τωρα εσυ γατακι λιμενικε να παρεις το υπολοιπο 50% της αποφασης του ΣτΕ.και την εξοφληση των εκτος εδρας που σου οφειλονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.