Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πάγωμα μισθολογικών προαγωγών των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Αρ.Πρωτ.: Φ.200/Ε/10/17

ΠΡΟΣ: 
Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

ΘΕΜΑ: Πάγωμα μισθολογικών προαγωγών των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια του προφορικού αιτήματός μας για την αποτροπή του παγώματος των μισθολογικών προαγωγών για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επανερχόμαστε με το ερώτημα αν οι υποβληθείσες από την πλευρά του γραφείου της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του ΥΝΑΝΠ προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων έτυχαν απαντήσεως με την αποδοχή τους ή όχι  από το αρμόδιο προς τούτο Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως πληροφορούμαστε η αρμόδια οικονομική υπηρεσία του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., επειδή δεν έχει καμία ενημέρωση επί του ζητήματος, θα προβεί άμεσα στο πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων και μάλιστα αναδρομικά από το μήνα Ιανουάριο τρέχοντος έτους.

Παρακαλούμε για την από την πλευρά σας ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση που εσείς κρίνετε ώστε να αποφευχθεί μια τέτοια δυσμενής για το προσωπικό εξέλιξη. 

Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Θα προβεί; Ήδη και ενώ στα φύλλα μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2017 που εκδόθηκαν εντός μηνός Δεκέμβρη 2016 είχαν περαστεί οι μεταβολές - αυξήσεις στο χρονοεπίδομα, στις αντίστοιχες μισθοδοσίες μηνός Φεβρουαρίου 2017 που εκδόθηκαν εντός μηνός Ιανουαρίου 2017 αυτές αφαιρέθηκαν βάσει άρθρου 236 ν. 4389/16 όπως ισχύει και οι συνάδελφοι επανήλθαν στην μισθολογική κατάσταση μηνός Δεκεμβρίου 2017. Κρινόμενοι εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι ο κ. Υπουργός είναι μόνο λόγια και υποσχέσεις και οι ενώσεις μας, ιδιαιτέρως η ΠΟΕΠΛΣ που υιοθετεί το σύνολο των λεγομένων του κ. Υπουργού, μόνο ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.