Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο τύπου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (26-01-2017)


- Καταστροφή ελλιμενισμένου σκάφους στην Πάτμο 
– Προσάραξη Α/Κ σκάφους στο Βόλο 
Θανάτωση δεσποζόμενου ζώου στην Πάρο 
 Διακομιδή ασθενούς


Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτμου, πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό καταστροφής του ελλιμενισμένου αλιευτικού σκάφους “ΕΦΗ” Λ. Πάτμου 265, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου “Λιβάδι Καλογήρων” ν. Πάτμου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτμου.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνοντα στο Α/Κ ''ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ'' Σ.Β. 1580, ότι κατά τον είσπλου του στο λιμένα Βόλου προσέκρουσε στο λιμενοβραχίονα, και προκειμένου αποφευχθεί τυχόν εισροή υδάτων κατευθύνθηκε σε παρακείμενη περιοχή με αβαθή όπου προσάραξε, και συγκεκριμένα στη θέση ''ΠΕΥΚΑΚΙΑ'' σε απόσταση περίπου 20m από την Άκρα Πευκακίων.
Στο σημείο κατέπλευσε το Α/Κ ''ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Σ.'' Σ.Χ. 658 στο οποίο μετεπιβιβάστηκε ο ανωτέρω Κυβερνήτης, καλά στην υγεία του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Ενημερώθηκε,απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Πάρου, από τον ιδιοκτήτη δεσποζόμενου σκύλου, ότι το εν λόγω ζώο κείτεται στην παραλία “ΘΕΟΛΟΓΟΥ”, πλησίον χώρου κατασκήνωσης.
Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τον σκύλο νεκρό, ενώ πλησίον του βρέθηκαν δύο (02) άδεια φυσίγγια.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πάρου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα της Σύμης στο λιμένα της Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 59χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.