Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Αποκολλήθηκε μετά από 11 μέρες το Alcatras! Απίστευτο τουρκικό κάζο στην ΚωΑπό τις 26 Δεκεμβρίου,το τουρκικό σκάφος Alcatras παρέμενε “κολλημένο” στην Αμμόγλωσσα της Κω. Μόλις σήμερα νωρίς (χθες) το πρωί κατάφερε να αποκολληθεί! 11 24ωρα κολλημένος στην άμμο ο Τούρκος, κατόρθωσε τελικά να φύγει χωρίς να χρησιμοποιήσει τα μέσα που του παρείχαν οι ελληνικές αρχές,αλλά και χωρίς να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τουρκικά ρυμουλκά.


Το κάζο των Τούρκων είναι τεράστιο. Επειδή συχνά υπερεκτιμούμε την Τουρκία η περίπτωση του ALCATRAS είναι ενδεικτική ότι και οι “απέναντι” έχουν αδυναμίες τεράστιες και πολλές φορές λειτουργούν ερασιτεχνικά . Δεν αναφερόμαστε “κόλλημα” του σκάφους. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Αναφερόμαστε στ΄ ότι σ΄ αυτό το σκάφος είχαν φορτώσει κομμάτι οπλικού τους συστήματος που προοριζόταν να δοκιμαστεί σε φρεγάτες του στόλου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.