Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Mεταθέσεις του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ - όταν βασίλευε και επικρατούσε το "μπάρμπας στην Κορώνη"


Ανάρτηση από το facebook

Ο Πασχαλάκης Χρήστος προβληματισμένος.
To νέο σχέδιο Νόμου αναφορικά με τις μεταθέσεις του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, μας γυρνάει πολλά έτη πίσω, θυμίζοντας έντονα την δεκαετία του 1980, όταν βασίλευε και επικρατούσε το "μπάρμπας στην Κορώνη" !!!

Δεν θέλουμε να ζήσουμε τέτοιες εποχές κύριε Υπουργέ. Ζητάμε αξιοκρατία, διαφάνεια και ισονομία για όλους τους συναδέλφους σχετικά με τις μεταθέσεις.
Δεν θέλουμε συμβούλιο μεταθέσεων γνωμοδοτικού χαρακτήρα, αλλά ένα συμβούλιο δίκαιο με αντικειμενικές αποφάσεις.
Δεν θέλουμε μετακινήσεις εντός Περιφέρειας χωρίς να ισχύει κανένα κριτήριο (η δική μας περιφέρεια είναι από τον Πλαταμώνα έως και την Σαμοθράκη).
Δεν θέλουμε να είμαστε γυρολόγοι άνευ λόγου και αιτίας, αλλά να υπηρετούμε στον τόπο συμφερόντων μας, όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αύξηση στα 12 έτη παραμονής και όχι η μείωση στα 5 στον τόπο συμφερόντων αποτελεί ηθική υποχρέωση. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχουν αυξηθεί από τα 25 στα 40 και τα έτη Υπηρεσίας μας!!!
Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η απόσυρση των επίμαχων διατάξεων.

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΑΤΣΟΥΛΟΚΥΡΑΝΟΤΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Λ/Φ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΕΛΣ ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ........ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝΗ ΠΟΕΠΛΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.