Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

KΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ.


Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και αφού αναδίπλωσε τις  απόψεις  περί αναδιάρθρωσης θέσεων η ομάδα ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ –ΤΣΙΑΝΟΥ –ΚΥΡΑΝΗ  που είχε διατυπώσει  στις 06-11-2016 με αρθ.Πρωτ  137/2016 έγγραφο της Ομοσπονδίας όπου συγκεκριμένα περιέγραφε  (Όσον αφορά το αίτημά σας για αντικατάσταση όλων των αξιωμάτων θέσεων του Δ.Σ., τούτο δεν πηγάζει από το καταστατικό της Ομοσπονδίας ή από τον συνδικαλιστικό νόμο ή από άλλη νομολογία. Άλλωστε και η θέση του κ. Σαπουντζάκη Παναγιώτη είναι προσωπική του άποψη, όπως αναφέρει και ο ίδιος, και δεν εδράζεται σε καμία συγκεκριμένη νομοθεσία.
Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού μας η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα έγινε με νόμιμο τρόπο την 10-07-2015. Ως εκ τούτου καμία αντικατάσταση αξιώματος δεν μπορεί να είναι υποχρεωτική παρά μόνο εθελοντική ύστερα από παραίτηση οποιουδήποτε μέλους από το αξίωμά του. )
Συμφώνα με τη ανακοίνωση που υπογράφει ο νέος Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας  έχει ως εξής η διάθρωση του διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 29.11.2016 συνεκλήθη στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. προγραμματισμένο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, κατά το οποίο αποφασίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αναδιάρθρωση – αντικατάσταση όλων των θέσεων-αξιωμάτων του Δ.Σ.,  αίτημα που έχει ζητηθεί και από έντεκα (11) μέλη του Δ.Σ. κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και ανασυγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου, ως εξής:
Πρόεδρος:  Κυράνης Κωνσταντίνος
 Α’ Αντιπρόεδρος: Τσατσουλής Αθανάσιος
 Β’ Αντιπρόεδρος: Τσιάπλιας Βασίλειος
 Γενικός Γραμματέας: Τσιάνος Παναγιώτης
 Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Παπαδημητρίου Βασιλική (Βάσια)
 Οργανωτικός Γραμματέας: Κορίζης Ιωάννης
Αναπληρωτής Οργαν. Γραμματέας: Δανίκας Σωτήριος
 Ταμίας: Κωστάκης Μιχαήλ
Αναπληρωτής Ταμίας: Βορριάς Μιχαήλ
Υπεύθυνος Πρωτ/μιων Ενώσεων: Γαλάνης Χρήστος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σιαφίκος Άγγελος
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
Κυράνης Κωνσταντίνος, Τσατσουλής Αθανάσιος, Τσιάνος Παναγιώτης, Κορίζης Ιωάννης, Παπαδημητρίου Βασιλική (Βάσια), Βορριάς Μιχαήλ, Κωστάκης Μιχαήλ.
Εκπρόσωποι στα Συμβούλια Μεταθέσεων
Τακτικό Μέλος: Τσατσουλής Αθανάσιος
Αναπληρωματικό Μέλος: Κωστάκης Μιχαήλ
Εκπρόσωποι στα Συμβούλια Προσφυγών
Τακτικό Μέλος: Δανίκας Σωτήριος
Αναπληρωματικό Μέλος: Κυράνης Κωνσταντίνος
Εκπρόσωποι στον Λογαριασμό Αλληλοβοηθείας Προσωπικού (Λ.Α.Π.)
Τακτικό Μέλος: Τσιάνος Παναγιώτης
Αναπληρωματικό Μέλος: Σιαφίκος Άγγελος
Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας
Κυράνης Κωνσταντίνος                         Τσιάνος Παναγιώτης

Το παρασκήνιο είναι ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας είχε 11 παρόντες από τους 19 άρα το ομοφώνα είναι  για τους παρόντες, καθώς η αλλαγή στάσης οφείλεται ότι από την αρχική κίνηση των 11 αποχώρησαν ο κύριος Κορίζης Ιωάννης και ο κύριος Δανικα Σωτηριος  που απαρτιζουν και το νέο προεδριο της ΠΟΕΠΛΣ.

Παντός το κλίμα είναι πολεμικό και ζοφερό, αρκεί να σημειώσουμε ότι μελή και πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας πρόκειται να καταθέσουν για  τα οικονομικά της ομοσπονδίας.
Επίσης επειδή ενδεχομένως το προεδρείο να μην χαίρει της εμπιστοσύνης των συνέδρων να οδηγηθούμε σύντομα  σε έκτακτο Συνέδριο που είναι και το κυρίαρχο όργανο της ομοσπονδίας 

limeniki-anti-drash.blogspot.gr

4 σχόλια:

 1. εδω το Λ.Σ. γυρναει 100 χρονια πισω και εσεις τον χαβα σας λαμογια, βρε ουστ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από που πηγάζει ότι η ΠΟΕΠΛΣ είναι καζάνι που βράζει; Είναι φανερές και οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες στην συγκεκριμένη σελίδα,τουλάχιστον να κρατάμε τα προσχήματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να διαγραφουμε ολοι.με τα δικα μας λεφτα παιζουν παιχνιδια.ολοι ειστε λαμογια

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.