Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΛΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝΘΕΜΑ: «Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου»
Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και ιδιαίτερα στον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο ΛΣ Σαϊτάκη Δημήτριο για την συνολική διαχείριση καθώς και τον πλήρη συντονισμό των συμβάντων που έλαβαν χώρα στο Λιμάνι Ηρακλείου την 09-12-2016, πυρκαγιά στο Ι/Φ MABUHAY Ν. Αμβούργου, καθώς και στην συγκέντρωση παραγωγών αγροτικών προϊόντων που εναντιωνόταν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ. 

Οι συνάδελφοι αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους και ο Κεντρικός Λιμενάρχης ως διοικητής ήταν παρόν και πάντα στην πρώτη γραμμή. 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.