Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων - προαγωγών και η συνδικαλιστική αστυνομίαΗ υλοποίηση του παγώματος για 2 χρόνια των ωριμανσεων και των μισθολογικων προαγωγών από τη πολιτική ηγεσία , είναι ένα ακόμη δειλό χτύπημα και έρχεται να προστεθεί στην αύξηση της φορολογίας, στην αύξηση των ασφαλιστικών κρατήσεων ,τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, με αποτέλεσμα την ακόμη πιο δυσχερή θέση του αστυνομικού.


Ως μέλος της ένωσης θεσσαλονικης Ε.Α.Υ.Θ. και μέλος του Δ.Σ. εκφράζω την απογοήτευση μου για την στάση ορισμένων εκλεγμένων συνδικαλιστών σε θεσμικές θέσεις του Δ.Σ. της ένωσης, τούτη την κρίσιμη περίοδο,να διαφημίζουν νέες προεκλογικές συνδικαλιστικές παρατάξεις με αναρτήσεις τους,την ώρα που ο συνάδελφος μας δοκιμάζεται καθημερινά στο υπηρεσιακό, οικονομικό, κοινωνικό τομέα της ζωής του .

Αυτά βλέπουν οι συνάδελφοι και νοιώθουν απογοήτευση για το συνδικάτο και γυρνούν τη πλάτη σ'αυτο ,μέλημα μας να μετατρέψουμε και αυτό το συναίσθημα,σε προσφορά,σε αλληλεγγύη,σε συμμετοχή .


Κειμενο του Πασχάλη Ευθυμιάδη 
. bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.