Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ Σ/Ν ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΠΛΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ : 
Μετά οσα διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ 
τα οποία υποτίθεται ότι θα αλλάξουν ,δηλώνουμε ότι διαφωνούμε και  : 

Ζητάμε συνάντηση με τον τον Υπουργό και όχι με τη Διευθύντρια του με την οποία συναντήθηκε η ΠΟΕΠΛΣ καθώς το σ/ν αποτελεί για τα στελέχη μας μείζονος σημασίας θέμα.

Επίσης καλο ειναι να ξεκαθαρίσει η ΠΟΕΠΛΣ  με ποιον τελικά συναντήθηκε καθώς τη μια μας λεει με τον Υπουργό ,σε με  την κα Παντιώρα Φωτεινή, Διευθύντρια του γραφείου του κ. ΥΝΑΝΠ και την αλλη με την κα Μπατσαρα Δαφνη, Διευθύντρια του γραφείου του κ. ΥΝΑΝΠ.
Καλο θα ηταν πριν την ανακοίνωση να ειχαν ξεκαθαρίσει ποια  απο τις δυο κυρίες ειδαν και ποια  ειναι η διευθύντρια εκτος και αν ειναι και οι δυο με κυλιόμενο 8ωρο


Ζητάμε τα έτη παραμονής στον τόπο συμφερόντων των στελεχών να γίνουν από 8 που συμφώνησε η ΠΟΕΠΛΣ ,σε 10

Ζητάμε ολες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από το συλλογικό όργανο του Συμβουλίου Μεταθέσεων και ο  ο τελικός υπογράφων. να παραμείνει ο Αρχηγός μας και οχι ο Υπουργός που συμφώνησε η ΠΟΕΠΛΣ

Ζητάμε νέο Π.Δ. Μεταθέσεων-Τοποθετήσεων-Αποσπάσεων ή τη διαμόρφωση του υπάρχοντος και όχι νόμο που θα θέτει τις βασικές αρχές ενός νέου Π.Δ όπως η ΠΟΕΠΛΣ συμφώνησε.

Ζητάμε να αποτελούν ξεχωριστό τόπο επιλογής οι μεταθέσεις αλλά σε συγκεκριμένα Λιμενικά Τμήματα που θα συμφωνηθούν μεταξύ συνδικαλιστικών φορέων και στρατιωτικής ηγεσίας .

Ζητάμε τα κοινωνικά κριτήρια να λαμβάνονται υπόψη υποχρεωτικά για τις τακτικές μεταθέσεις των στελεχών εντός της ίδιας ΠΕΔΙΛΣ ωστε να εξασφαλιστεί οτι τα στελέχη πολύτεκνοι- τρίτεκνοι γονείς με ανάπηρα τέκνα καθώς και όλες οι ευπαθείς περιπτώσεις δε θα μετακινούνται εντός ΠΕΔΙΛΣ

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ... 

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ 


limenika-nea.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΛ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.