Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην Πάτρα και σύλληψη αλλοδαπού (Φωτογραφίες)Ένας 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, εντός του λιμένα Πάτρας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Κ-9 ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε Φ/Γ όχημα που επρόκειτο να επιβιβαστεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο θα απέπλεε για εξωτερικό, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διαμορφωμένες κρύπτες εντός του χώρου της καμπίνας του τράκτορα εξήντα τρεις (63) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους εξήντα επτά κιλών, εξήντα επτά γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (67,067.02 Κgr).
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Πατρών, ενώ κατασχέθηκαν η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, o τράκτορας, τρία κινητά τηλέφωνα, τέσσερις συσκευές πλοήγησης GPS, ένα tablet,και το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (1.200,00 euro).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.