Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεά εξοπλισμού στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών ΒόλουΔώδεκα στολές μάχης τύπου multicam δώρισε στο ΚΕΑ Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ο ναυτικός πράκτορας Θεσσαλονίκης ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γιάννης της ΑΝΕΣ FERRY και ιδιοκτήτης του FERRYTRAVELLING.GR. Η χορηγία αποτελεί σημαντική προσφορά για το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών Βόλου καθώς στα όσα χρόνια λειτουργεί έχει επιδείξει σημαντική προσφορά στην ασφάλεια του χώρου ευθύνης του Λιμενικού Σώματος αλλά και της προστασίας των πολιτών.


Τα στελέχη του ΚΕΑ Βόλου με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου και των 2 ειδικά εκπαιδευμενων στελεχών για την εξουδετέρωση εκρηκτικών, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες του Ν.Μαγνησίας και όχι μόνο.

Ο κ.Δημητριάδης τιμήθηκε για την ευγενική του χορηγία από τα στελέχη του Κ.Ε.Α Βόλου και η κίνηση του αποτέλεσε σημαντική βοήθεια για μία ειδική κατηγορία Λιμενικών που καθημερινά δίνουν αγώνα για την διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας των χώρων που ελέγχονται από το Λιμενικό Σώμα.
http://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.