Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Προσβολή της εκλογικής διαδικασίας


Προσβολή της εκλογικής διαδικασίας της ΕΠΛΣΑΠ απο τον συνδυασμό " ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ".
  
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα Πέμπτη 14/12/2016 ο συνδυασμός "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ" άσκησε όλα τα ένδικα μέσα που είχε στην διάθεση του, προκειμένου με αδιάσειστα στοιχεία να αποδείξει τα λεγόμενα του, για αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων, που διεξήχθησαν στις 15 και 16/11-2016.

Πιο συγκεκριμένα υπεβλήθη:
 1) μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιά κατά παντός υπευθύνου, ότι στις ως άνω αρχαιρεσίες παρατηρήθηκε, αφενός, εκτεταμένη αλλοίωση του μητρώου μελών και, κατά συνέπεια, του εκλογικού καταλόγου και, αφετέρου, παρεμβάσεις τρίτων στην εκλογική διαδικασία, με συνέπεια: 
α) να παρουσιαστούν ως ψηφίσαντες με επιστολική ψήφο συνάδελφοι λιμενικοί, οι οποίοι δεν είναι μέλη της ένωσης και ουδέποτε ψήφισαν
β) να ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με επιστολική ψήφο συνάδελφοι οι οποίοι κατά το καταστατικό έχουν απολέσει ή δεν έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους της Ένωσης, 
γ) να μην καταχωρηθούν στο μητρώο μελών και στον εκλογικό κατάλογο και να μην γίνει δεκτή η επιστολική ψήφος συναδέλφων, οι οποίοι οι είναι μέλη της Ένωσης και 

2) αγωγή ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Πειραιά κατά της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ Αττικής - Πειραιά και Νήσων περί ακύρωσης της εκλογικής διαδικασίας με το ως άνω σκεπτικό.


Ο λόγος πλέον ανήκει στην δικαιοσύνη, στην κρίση της οποίας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΘ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΝΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.