Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Σ/Ν ΕΚΤΡΩΜΑ .ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΊ Η ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ...!
Και ενώ στο Σ/Ν συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 20 άρθρα κατά των στελεχών του ΛΣ ,με κορυφαίο την κατάργηση του συμβουλίου μεταθέσεων και την μεταβίβαση των αποφάσεων μεταθέσεων μόνο στον υπουργό , οι κύριοι ΚΥΡΑΝΗΣ και ΤΣΙΑΝΟΣ πρόεδρος και Γ.Γ  της ΠΟΕΠΛΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ) το μονο που έχουν να πουν ,με μια ανακοίνωση κατώτερη των περιστάσεων, είναι  οτι δηλώνουν Έκπληκτοι με τον αρνητικό αιφνιδιασμό για αλλαγές στο σύστημα μεταθέσεων με κορυφαία αλλαγή τη μείωση απο 8 σε 5 των ετών παραμονής των στελεχών στον τόπο επιλογής τους.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΥΠΗΡΟ  ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 5500 ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ....!


sindikalistika-dromena-ls.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΣΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΑΔΙΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αμετάθετο να είναι καλά για τους συνδικαλιστές και τα υπόλοιπα έπονται. Για ρίξτε μια ματιά τριγύρω στις ενώσεις και θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.