Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Επιχείρηση σύλληψης ημεδαπών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στην Κερκίνη Σερρών


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες, επιχείρηση από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη οκτώ (08) ημεδαπών στη λίμνη Κερκίνη Σερρών, για παράβαση του άρθρου, 394 του Ποινικού Κώδικα (αποδοχή προϊόντων εγκλήματος).
 
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε επτά (07) αλιευτικά σκάφη στη λίμνη Κερκίνη Σερρών, διαπίστωσαν ότι τα εν λόγω Α/Κ έφεραν επτά (07) εξωλέμβιες μηχανές άνευ συνοδευτικών εγγράφων ενώ συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες αυτών. 
 
Παράλληλα, συνελήφθη ένας 42χρονος διότι μετά από έλεγχο έξωθεν της οικίας του, εντοπίστηκαν, τρεις (03) ακόμη εξωλέμβιες μηχανές  άνευ συνοδευτικών εγγράφων.
 
Από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν συνολικά δέκα (10) εξωλέμβιες μηχανές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.