Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ιεράς Μητρόπολης ΠειραιώςΧριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησαν σήμερα στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Στη χαρμόσυνη τελετή, παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γιάννης Θεοτοκάς, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιανέλλης - Θεοδοσιάδης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.
Στο τέλος της μικρής γιορτής, όλη η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου και η Στρατιωτική Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, έδωσε ευχές για υγεία και πρόοδο στους μικρούς μαθητές καθώς και αναμνηστικά δώρα.


.


Σχετικά αρχεία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.