Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ …!


Επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας θέσω υπόψη ότι  χτες μπήκα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο hcg.gr και στο email μου βρήκα με αποστολέα εnotiko.kalesma.ananeosis.epan@gmail.com το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ-ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.των 11 υποψήφιων για το ΔΣ της ΠΕΑΛΣ  κ.κ. Ευαγγελίδη Σ. , Χρυσίνα Γ. ,ΓούσιαςΧ. ,Φύκα Γ. ,Κυριακουλόπουλο Δ.  Γραβάνη Γ.  ,Σκαλίμη Ε.  ,Μαριδάκη Π. , Τσόκο Γ.  ,Τσακίρη  Γ. και θεοδώρου Α.  αλλά και ένα δεύτερο email που αναδημοσιεύει την παρέμβαση ε.α Αξιωματικού στις εκλογές της ΠΕΑΛΣ .


Αναρωτιέμαι :

1. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει κάποιος τα υπηρεσιακά emailς μας?

2. Γιατί ε.α αξιωματικός παρεμβαίνει σε θέματα ε.ε αξιωματικών και γιατί αυτό το χρησιμοποιεί η ομάδα των 11 υποψηφίων ?

3. Πως είναι δυνατόν 11 αξιωματικοί να ζητούν να τους ψηφίσουμε μέσω επιστολής στην οποία αναφέρονται σε αυτούς ως κάτι διαφορετικό από τους υπολοίπους αξιωματικούς υποψήφιους και μάλιστα με επιχειρήματα τα οποία κατά την ταπεινή μου άποψη τα θεωρώ <<προσβλητικά>> τόσο για τους ίδιους οσο και για εμάς τα μέλη και τους συνυποψήφιους τους .

4. Πως είναι δυνατόν τη στιγμή που υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα-προβλήματα με κορυφαίο το σ/ν που είδε το φως της δημοσιότητας να λαμβάνουμε  email από  11 Υποψήφιους αξιωματικούς για το νέο ΔΣ της ΠΕΑΛΣ καλώντας μας να τους ψηφίσουμε χωρίς μάλιστα να αναφερθούν στο σ/ν ,στην αντιμετώπιση των γενικότερων προβλημάτων μας αλλά και στις προτάσεις τους .?

Παρακαλώ για τη δημοσίευση του email (χωρίς να φανεί το email μου για ευνόητους λόγους)

Ευχαριστώ

limenika-nea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.