Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (17-12-2016)

- Σύλληψη αλλοδαπού στο Ηράκλειο 
– Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα
 
Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, ένας 40χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του αρ. 291 του Π.Κ. (διατάραξη ασφάλειας υδάτινης συγκοινωνίας).
Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντοπίστηκαν σε επικαθήμενο το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιό από λιμένα Πειραιά για Ηράκλειο, δύο κούτες οι οποίες περιείχαν σαράντα (40) κουτιά με συνολικά τέσσερις χιλιάδες (4000) φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω φυσίγγια.
*****
Δύο (02) αλλοδαποί, 16 και 22 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.
*****
Ένας 49χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός του επιβατηγού λιμένα Ηγουμενίτσας διότι κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο δεν έφερε σφραγίδα εισόδου σε έδαφος SCHENGEN με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Προανάκριση διενεργείται  από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.