Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (14-12-2016)


- Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα 
– Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα
 - Συνέχεια ενημέρωσης για την επιχείρηση σύλληψης ημεδαπών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στην Κερκίνη Σερρών  
Ένας 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, διότι διαπιστώθηκε ότι έφερε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο του  από την χώρα. 
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση  κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.
Επίσης, μία 61χρονη αλλοδαπή και ένας 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι η 61χρονη έφερε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του ανωτέρω 35χρονου ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση  κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού «ΛΙΑΣΚΑ», εντός χερσαίας ζώνης λιμένος Χαλκίδας, όταν 27χρονος οδηγός  Δ/Κ  έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα και τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο 27χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, απ' όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Στα πλαίσια της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης σύλληψης οκτώ (08) ημεδαπών, πρωινές ώρες της 12/12/2016 στη λίμνη Κερκίνης Σερρών, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του άρθρου 394 του Ποινικού Κώδικα (αποδοχή προϊόντων εγκλήματος), συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, στη Μυτιλήνη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 68χρονος ημεδαπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.