Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση με Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης ΝήσωνΣυνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων,πραγματοποίησε την Παρασκευή (25/11/2016), ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

  Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους του ΕΟΑΕΝ οι κύριοι Θρασύβουλος Καλογρίδης, πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μπενέτος, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και πρόεδρος του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ε.Ε. (INSULER), Νίκος Μιχαλίτσης σύμβουλος Επιχειρήσεων του ΕΟΑΕΝ, Σωτήρης Σκιαδαρέσης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Βαγγέλης Μαυραγάνης, υπεύθυνος τύπου του ΕΟΑΕΝ.
  Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης ο Υφυπουργός ανέπτυξε τους στόχους του νέου Υφυπουργείου, παρουσίασε μέρος των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και σε συνεργασία με νησιώτες βουλευτές καθώς και την Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, ενώ κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηριακού Ομίλου να συμβάλλουν στο σύνθετο έργο του νέου Υφυπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.