Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΕΘΑ Γερμανίας - Ελλάδας: Παραμονή του ΝΑΤΟ για ανάσχεση προσφυγικών ροών«Την απαίτηση τόσο της συνέχισης των επιχειρήσεων σε επίπεδο ΝΑΤΟ και ΕΕ για την ανάσχεση των προσφυγικών/ μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο, όσο και της προώθησης πολιτικών και πρακτικών ενίσχυσης της διασυνοριακής συνεργασίας, με σκοπό την επαύξηση της επιτήρησης των συνόρων», τόνισαν οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Γερμανίας και Ελλάδας, στρατηγός Volker Wieker και ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, κατά την συνάντησή τους στο γερμανικό υπουργείο Άμυνας, ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ. 

Κατά τις διμερείς επαφές συζητήθηκαν το σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας και η εποικοδομητική συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών στο ευρύτερο ευρωατλαντικό πλαίσιο, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, ιδίως στον τομέα της εκπαίδευσης.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.