Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ …ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τουςΟι Κασσάνδρες που προέβλεπαν τον αφανισμό του συνδυασμού μας καθώς και το διχασμό των συναδέλφων με την κατάθεση του ξεχωριστού ψηφοδελτίου "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ" διαψεύστηκαν κατηγορηματικά. Η μεγάλη και πρωτόγνωρη συμμετοχή των συναδέλφων στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσης ήταν η καλύτερη απάντηση.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους.
    Το αποτέλεσμα των εκλογών μας βρίσκει καταρχάς δικαιωμένους για την προσπάθεια που κάναμε μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ζωής του συνδυασμού μας, πλην όμως αυτό δε μπορεί να γίνει αποδεκτό για λόγους οι οποίοι θα σας ανακοινωθούν μετά το οριστικό αποτέλεσμα των εκλογών.
17-11-2016
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

5 σχόλια:

 1. Αν αληθεύουν τα μισά από όσα ακούγονται!!! Κάποιοι μάλλον όχι απλά θα χάσουν τον ύπνο τους αλλά θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για καμιά δουλίτσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντροπή!!Παίζετε με το μυαλό μας!!!!! ή μιλήστε με αποδείξεις και χειροπιαστά πράγματα ή σωπάστε ....Αν είναι δυνατόν !!!!!!!!!Μου είπανε,σου είπανε,ακούγονται...ΤΕΛΟΣ πιά!!!!Ωριμάστε !!!!Μιά,δυό,τρείς...έ,η υπομονή έχει και όρια!!!!!Μετά μήν αναρωτιέστε γιατί στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου...;-(((

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. με το μυαλό μας παίζουν όλοι αυτοί οι ανώριμοι που θέλουν να παραμείνουν στην καρέκλα τους και να κανουν τον πρόεδρο και τον Γ.Γ. ακόμη ψάχνει το έγγραφο που χάθηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος το οποίο κσι αποτελεί εκλογικό υλικό, το Ναυτοδικείο πλησιάζει κάι τοτε ορισμένοι θα θυμηθούν τους συναδέλφους που μέχρι χθες γύριζαν την πλάτη τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Που ήταν αλήθεια την Παρασκευή ο Γ.Γ. της ένωσης Αττικής κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων. Μήπως κάτι φοβήθηκε και έφυγε στα γρήγορα σύμφωνα με έγκυρες πηγές. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε κύριοι ότι ουδείς βρίσκεται υπεράνω του νόμου, και αργά η γρήγορα ο πέλεκυς πέφτει και βαρύς μάλιστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ. ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΣΤΑΥΡΟΥΣ , ΚΤΛ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.