Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσίευση ανάρτησης από το facebook

To Κάτωθι κείμενο δημοσιεύτηκε στον τοίχο μας στο facebook από τον κ. ΠΑΣΣΑΚΟ Σπύρο (γ.γ. ΠΕΑΛΣ)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ WWW. LIMENIKADROMENA.BLOGSPOT.COM KAI TA ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ..

Το σύνταγμα φτιάχτηκε για να προστατεύει απόψεις που ενοχλούν.
Τις άλλες , έτσι κι αλλιώς,δεν θέλει να τις λογοκρίνει κάνεις...
Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να λέει και να κάνει ό,τι θέλει εφόσον δεν προσβάλει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κανενός.


Ο κανόνας είναι ένας :...
Οι διαχειριστές και ο κάθε σχολιαστής σε ένα μπλοκ θα πρέπει να μεταδίδουν σχόλια ,ειδήσεις και λοιπά έχοντας αίσθημα ευθύνης και θα πρέπει να σέβεται τα προσωπικά δεδομένα όλων των ανθρώπων .

 ΤΟ BLOG ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΙΝΕΊΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΛΑΊΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ .ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΈΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Λ.Σ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΛΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ,Η ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ bloGS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ , ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ,ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ...............ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΈΓΧΕΙ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ... ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ .....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ..........ΑΝ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ .....!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Λιμενικά Δρώμενα: Σας ευχαριστούμε πολύ κε ΠΑΣΣΑΚΟ για την στήριξη που παρέχετε στην προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση των θεμάτων που αφορούν όλους τους ενστόλους. Σε αντίθεση με εσάς, κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία μας στον τομέα της ενημέρωσης.

3 σχόλια:

 1. Μπορεί να μην είμαι αξιωματικός και να μην είμαι γραμμένος στην πεαλς αλλά σας παραδέχομαι κε πασσάκο για τις τοποθετήσεις σας. όσο για τα λιμενικά δρώμενα απορώ με πολλούς που θέλουν να έχουν την αποκλειστικότητα και τον πλήρη έλεγχο στο έρμο το λιμενικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πες τα Σπύρο . Άραγε σε ποιούς δεν αρέσει η πολυφωνία ? Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να έχουν την αποκλειστικότητα στον τρόπο ενημέρωσης ? Ποιοί οι λόγοι που θέλουν αυτήν την αποκλειστικότητα ? Τί συμφέροντα εξυπηρετούν άραγε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .
  ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο κ.ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ .... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για την καλύτερη ανάγνωση, τα σχόλια να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά και με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.